Alle evenementen

Out of the Box organiseert veel events, dit loopt van uitjes, activiteiten en chillings tot de jaarlijkse festivals waarbij we een week lang met elkaar optrekken.

Zomerfestival

Iedere zomer organiseren wij een zomerfestival waarin we 5 tot 7 dagen lang met elkaar als groep optrekken. We nemen de tijd om banden te versterken, vriendschappen te verdiepen en samen te ontdekken wie God is in al Zijn veelzijdigheid. Door de afgelegen ligging van de locatie wordt je uit de dagelijkse sleur getrokken om een week lang in Gods aanwezigheid te detoxen.

Winterfestival

​

Iedere winter organiseren wij in het Koetshuis in Driebergen een winterfestival waarin we een weekend lang Gods aanwezigheid ervaren door middel van intieme aanbiddingssessies, prikkelend genade-onderwijs en ontmoeting met elkaar. Juist in dit koude en drukke jaargetijde willen we bij elkaar de warmte zoeken. Men komt dan ook met zoveel verwachting dat vanaf de eerste gezamenlijke lofprijzing de Heilige Geest direct tastbaar en Gods belofte voor het weekend zichtbaar wordt.

Events

Naast festivals proberen we samen nog veel meer events te organiseren: activiteiten waar we met elkaar op een alternatieve manier met God optrekken. Dit kan een dag zijn van intense aanbidding, een glorie-disco met veel Heilige Geest, een ontmoeting met een uitdagende spreker… of simpelweg met de groep genieten van God in een biercafé onder het genot van een biertje, een wijntje of whisky. Het kan van alles zijn, zolang we maar met elkaar een goede tijd hebben, en iedereen opgebouwd wordt in zijn of haar relatie met God.

Op de hoogte blijven van onze evenementen? Meld je aan voor de

Copyright Stichting Out of the Box 2018   l   Vormgeving & ontwikkeling door: www.boazoosterom.nl